OVER

HET VERHAAL ACHTER DE SOUND

HET BEGON…

Toen deze click voor het eerst in contact kwam met de muzikale vlammen was er geen weg meer terug. De uiteenlopende genres die de creatievelingen van SgoedJonge boeide brachten veel diversiteit in de mogelijkheden. Zo waren ook de disciplines duidelijk verdeeld. De een hield meer van beatsbakken, de ander meer van freestylen of video’s schieten. De verschillen waren er, maar stonden vooruitgang niet in de weg. Integendeel boden deze verschillen meerdere invalshoeken en ontstond er een unieke sound.

Als je ons zou vragen wat wij het belangrijkste vinden, dan zou dat vooruitgang zijn. Het gaat ons er niet om dat we keer op keer een hit maken of worden gehoord. Het gaat ons erom dat we keer op keer de lat verhogen en onszelf overtreffen. We zijn creatievelingen die graag bezig zijn met beeld en geluid en dat is iets wat niemand ons kan afnemen.

Over
0
projecten
  • VIDEO

  • BEATS

  • VOCALS

  • Album
  • Album
  • Album
  • AlbumONZE CREW

SgoedJonge is continu op zoek naar nieuwe leden om het creatieve team uit te breiden en op deze manier samen te ontwikkelen. Heb jij creatief talent en ben je op zoek naar een mogelijkheid om deze te uiten? Kom eens een keer bij ons op gesprek, want wij willen graag met je in contact komen.

LID WORDEN

DAGELIJKS LEVEN

In het dagelijks leven zijn deze creatievelingen ieder op zijn eigen missie. De een brengt leerlingen wat bij over taal en waardes, terwijl de ander organisaties ondersteund in het succes. Zodra de klok is getikt is de mindset gericht op maar één ding en dat is creatief bezig zijn.

Midden in Cuijk aan de maas vindt je de stek van de SgoedJonge crew. De straten van Padbroek-Zuid waren in de jongere jaren het speelveld van de creatievelingen, maar nu probeert de crew wat groter te kijken dan alleen het dorpje. We houden van de Brabantse hoge molens en de zachte G, SgoedJonge.

LIVE

CHECK ONS BINNENKORT BIJ JOUW IN DE BUURT